Tamara

Over Tamara

Hoi dominanten daar, hier Tamara, 21 jaar en met wat wensen. Ik ben onderdanig maar helaas tot op heden nog nooit de jongen gevonden die dominant genoeg kan zijn voor mij. Wat ik dan precies zoek?
Geen SM kelders hoor ik denk dat je daarin genoeg getraind moet zijn maar ik heb een heel onderdanig karakter en beetje vastbinden, bazig zijn over mij en me lekker gebruiken in bed vind ik een heerlijk idee. Ook dingen zoals dirty talk, beetje vernederen met je woorden of iets. Ik kan echt zoveel bedenken maar dat kan ik makkelijker vertellen met iemand die dit lekker vind om te doen bij een meisje en mijn behoefte hierin begrijpt zonder daarover te oordelen.
Ik vergelijk mezelf met de geest in de fles :D haha ja ik meen het! Ik voer graag alles uit wat een man lekker vind, your wish is my command!
Dus als je wilt horen wat ik in gedachten heb mail me dan. Xx Tamara



Leeftijd: 21     Haar kleur: Donkerbruin     Haar type: Lang     Provincie: NL: Limburg



 

Direct een berichtje sturen naar Tamara?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact